Swatches – China Glaze

Her er swatches av de lakkene jeg har fra China Glaze.

China Glaze Entourage er en farge som virkelig synes! To lag er nok, og da blir det en nydelig limegrønn farge med diskret shimmer.

China Glaze Subtle er en lys lilla farge som med ett lag blir veldig gjennomsiktig, men den kan bygges opp til pen lilla farge med massevis av shimmer. Her har jeg ett lag på langfingeren, to lag på ringfingeren og tre lag på lillefingeren.

China Glaze First Class Ticket er en mørk blålilla farge med sølvshimmer.Trenger to lag for å dekke helt, og med ett lag blir det en lysere lillafarge, men det er vanskelig å få det pent og jevnt med bare ett lag.

China Glaze Ingrid er en nydelig brun farge med shimmer. Jeg elsker denne fargen, og man trenger to lag for å få det jevnt og pent, og da dekker den ordentlig også.

China Glaze Evening Seduction er veldig mørk, nesten sort. Hvis man bare legger ett lag blir det en mye lysere plommefarge, men det er rimelig vanskelig å få et jevnt lag. Men hvis man bare legger litt tid i det går det helt fint.


China Glaze Sea Spray er en smule vanskelig å påføre, men om man har mye lakk på børsten går det greit. Fargen er utrolig fin, og shimmeret man kan skimte i flasken forsvinner på neglen.


China Glaze Ahoy! Nydelig glass fleck som er litt mer rosa på bildet. Er en drøm å legge, og den er ganske dekkende.

Hva synes du om disse lakkene?

-Christine

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s