Jelly, eller bare lite pigmentert?

Som dere alle sikkert vet, jellylakker er neglelakker som ikke har spesielt god dekkevne, formulaen er ofte ganske tynn og de er veldig glossy. Men hvor går egentlig grensen mellom jellylakker og de lakkene som bare er lite pigmenterte og trenger mange lag for at man ikke skal se neglelinjen? Halvparten av lakkene fra OPI Texas kolleksjonen er jellylakker, eller Sorbetlakker som OPI liker å kalle dem. Den eneste lakken jeg har fra OPI så langt er Dating A Royal, og den skal visst være en jelly. Det første laget med den er egentlig traurige greier, men etter det andre blir alt meget bedre, faktisk så holder det med to lag. Dette er riktignok en ganske mørk farge, men uansett. DAR er også glossy, uten Top Coat.

Men hva med lakkene som trenger tre til fire lag, men man ser fortsatt det hvite på neglen, og ikke er spesielt glossy? Kan man regne disse lakkene for jellylakker, eller er de rett og slett bare dårlige? For når en lakk blir stemplet som jelly, så unnskylder det jo på en måte at den har litt dårlig dekkevne.

Hva er ditt syn på dette?

Advertisements

One response

  1. Definisjonen på en jellylakk er jo at den ofte er svak, men med en ekstrem gloss. Så de lakkene som bare er dårlige og blir stemplet som jelly er jo helt feil.. Enig med deg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s